Over Anja …

32349338_1674223806019194_2497421627474575360_nAnja is een getalenteerd coach. Haar empathie, warmte, helderheid en inlevingsvermogen helpen jou om tot nieuwe inzichten te komen en te groeien naar geluk en vrijheid. Haar gave om zich met jouw hart te verbinden, maakt dat je snel doordringt tot de kern van jouw Wezen of Ziel. Hierbij inspireert ze jou om te worden wie je werkelijk bent of wilt zijn, te doen wat je werkelijk wilt doen en dat te hebben waar je werkelijk blij van wordt zodat jouw natuurlijke kracht gaat stromen en jij je enthousiast, energiek en levenslustig voelt.

Neem de leiding over jouw leven en leef vanuit passie en bezieling!

Als Gecertificeerd Talent- en Life Coach met ruime ervaring en begrip van de menselijke geest, de werking van empathie en de wetmatigheden van het Universum is zij een meester in het blootleggen van blokkades, belemmeringen en negatieve overtuigingen. Ze brengt op een krachtige manier stroming waar jij vast zit, doelloosheid ervaart of niet het gewenste resultaat behaalt en helpt je bouwen aan je zelfvertrouwen of eigenwaarde daar waar jij het ondermijnt.

Ze is bedreven in het aanpakken en transformeren van beperkende patronen en attitudes en helpt jou van jezelf te houden en dat te zien wat nu voor jou nog niet helder. Ze inspireert jou dat wat je nu al doet nog beter te doen, waardoor jij weer gaat stralen van vreugde en levensenergie.

Contactgegevens
E-mail anja@espavo-coaching.be
Bel op 0495 50 86 50

Wat betekent Espavo?
Thank you for taking/accepting/acknowledging your power. Espavo is een Lemuriaanse begroeting en betekent zowel ‘hallo’ als ‘tot ziens’. Vrij vertaald is de boodschap: ‘Bedankt dat je bereid bent in jouw kracht gaan te staan.’

Espavo wil jou inspireren in jouw kracht te staan!

Advertenties